Pranaterapi

En Själslig Behandling

Djupavslappning - Meditativt hypnostillstånd - Energiarbete


Pranaterapi är en upplevelse för Din Själ och Ditt Hjärta

Prana behandling

En terapiform där terapeuten intuitivt kombinerar energiarbete, akupressur och meditativ hypnos. Till största delen under behandlingen arbetas på och runt ditt huvud. Du blir ledd till en inre meditativ resa. Du får verktyg till personlig utveckling på fysik, mental och andlig nivå.


Behandlingen har flera syften...


- att bli avslappnad, stressfri och energifylld


- att nå den inre rösten och få själskontakt


- att lösa upp blockeringar som hindrar dig i ditt liv


- att lösgöra stagnerade tankebanor


- att få redskap till en själslig resa


Pranasessionen blir alltid unik och individuell för varje kund.Boka en behandling:  mail@kreativak.se eller tfn. 730 479 835


Välkommen!

Några korta berättelser och uttryck som kommit efter en Pranabehandling...


"Jag trodde inte att jag kunde bli sååå avslappnad. Det var en så häftig upplevelse, alltihop"


"Wow, att jag kunde "se" det som hände under behandlingen. Jag har inte trott att jag kunde uppleve andra verkligheter eller vad man ska säga. Mycket, mycket nöjd."


" men herregud...det är ordet som passar. Jag hade ett möte med en otroligt andlig energi, fick namnet Jesus. Det går emot alla mina tankar och tro. Men det var det häftigaste och starkaste jag varit med om tror jag. Fattar inte ännu att det hände, men håller på att förstå eftersom jag sen pranan hela tiden nästan känner den här energin. Det pickar och rör sig i bröstet på mig. Jag känner mig så himla tacksam :-) "


" Men hur kan vi se och uppleva samma saker?! va coolt! "


" Jag grät, tårarna flödade men det var bara så himla skönt. Det var inte några sorg eller ledsenhet. Det var så jäkla skönt, jag kände mig flera kilo lättare"


" Allt känns så overkligt, men samtidigt så rätt. Jag vet inte vad jag ska tro egentligen. Måste gå hem och smälta allt nu haha"


" så konstigt att du sa nåt och då hade jag precis innan du sa det sett det!!!! otroligt spännande stund"


" Jag fick ett avslut på en stor sorg efter min mamma som jag inte trodde jag hade. Det var både jobbigt men skönt samtidigt"


" Jag fick möta min Äldre. Fattade först ingenting men fick förklarat för mig vad det var för kraft som jag uppfattade. Tack tack tack det är det enda jag kan säga. Jag önskar ALLA att få uppleva det jag gjorde, fantastiskt Tack "


" Kände det lite läskigt, jag var lite rädd först. Jag har inte varit på nån sån här grej förut. avslappningen var så skön, skulle önska att man fick hjälp med det varje kväll. Sen gjorde vi en meditation typ. jätte spännande blev alltihop och min rädsla jag hade försvann den va bara borta. Jag känner mig glad och nöjd att jag gjorde detta "